بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت
سرخط خبرها

واکنش بازارهای مالی به پایان مذاکرات | رشد دلار و سکه و ریزش بورس

  • کد خبر: ۹۰۷۶۹
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
واکنش بازارهای مالی به پایان مذاکرات | رشد دلار و سکه و ریزش بورس
بررسی‌ها نشان می‌دهد دیروز بازار ارز مدام درحال نوسان بود، اما تا لحظه تنظیم این خبر هنوز به قیمت ثابت نرسیده بود، از این رو برخی صرافی‌های مجاز، باجه‌های فروش خود را بسته بودند و می‌گفتند معامله‌ای انجام نمی‌دهند، این درحالی است که در بازار غیررسمی، دلالان دلار را در کانال ۳۰هزار تومان به فروش می‌رساندند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز گذشته بازار‌های مالی به اتمام مذاکرات هسته‌ای در روز جمعه واکنش نشان دادند. بر این اساس، دیروز قیمت دلار در بازار آزاد به سمت کانال ۳۰هزار تومانی پیش رفت و این اسکناس آمریکایی به قیمت ۲۹ هزارو ۹۶۰ تومان عرضه شد. البته آن گونه که برخی کانال‌های اعلام قیمت ارز بیان کردند، دلار مرز ۳۰هزار تومان را نیز رد کرد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد دیروز بازار ارز مدام درحال نوسان بود، اما تا لحظه تنظیم این خبر هنوز به قیمت ثابت نرسیده بود، از این رو برخی صرافی‌های مجاز، باجه‌های فروش خود را بسته بودند و می‌گفتند معامله‌ای انجام نمی‌دهند، این درحالی است که در بازار غیررسمی، دلالان دلار را در کانال ۳۰هزار تومان به فروش می‌رساندند. به گفته واسطه ها، سطح مقاومتی بعدی قیمت دلار، ۳۰ هزارو ۲۰۰ تومان است. با این حال حجت قندی، اقتصاددان، معتقد است برخی رویداد‌های موافق برای اقتصاد ایران، احتمالا مانع از افزایش عجیب قیمت دلار در آینده نزدیک می‌شود.

وی در گفتگو با تجارت نیوز گفت: اکنون آثار کرونا در سطح جهان و ایران درحال کاهش است. درنتیجه فعالیت‌های اقتصادی به تدریج افزایش می‌یابد، ضمن اینکه بهبود شرایط کرونا باعث افزایش قیمت نفت می‌شود. در سال جاری میلادی قیمت نفت نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. این اقتصاددان ادامه داد: تنها در شرایطی که شوک عجیبی به اقتصاد وارد شود، برای مثال تحریم‌ها افزایش شدیدی یابد، ممکن است قیمت دلار در کوتاه مدت رشد زیادی را تجربه کند.
دیروز به دنبال افزایش قیمت دلار، قیمت سکه و طلا نیز در بازار افزایش یافت.

بر این اساس، قیمت هر قطعه سکه طرح جدید با ۱۵۰ هزار تومان افزایش به ۱۲میلیون و ۹۸۰ هزار تومان رسید. قیمت نیم سکه ۶میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۳میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و سکه یک گرمی ۲میلیون و۸۰۰هزار تومان اعلام شد. هرگرم طلای ۱۸عیار نیز به مبلغ یک میلیون و۲۹۵هزار تومان معامله شد. درحالی که دلار و طلا به پایان این دور از مذاکرات وین واکنش افزایشی نشان دادند، به نظر می‌رسد واکنش بورس به مذاکرات فعلا خنثی است و با وجود افزایش قیمت دلار، شاخص بورس دیروز افت کرد. شاخص کل بازار بورس دیروز با ۵ هزارو۳۳۷واحد کاهش، در جایگاه یک میلیون و۳۳۴هزار واحدی قرار گرفت.

با این حال دیروز تسنیم نوشت: مجموعه اطلاعاتی که به دست ما رسیده است، نشان می‌دهد که ایجاد نوسان در نرخ ارز در داخل کشور بر مبنای یک نقشه کاملا طراحی شده و به احتمال قوی ازسوی کانون‌های ارزی در چند کشور خارجی همسایه انجام می‌گیرد و عناصری در داخل با هدف سوداگری، در این سناریو ایفای نقش می‌کنند. خوشبختانه باتوجه به پیش بینی‌های دولت و اقداماتی که با هدف کاهش وابستگی اقتصاد کشور به حوزه سیاست خارجی و به ویژه مذاکرات جاری در وین انجام شده است، تاکنون نوسانات رخ داده در بازار که هیچ گونه ریشه اقتصادی نیز ندارد، کاملا کنترل شده است و تأثیر محسوسی بر روند عمومی در بازار‌ها نخواهد گذاشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->